✓ Van idee tot uitvoering
✓ Interne en externe communicatie
✓ Klantgerichte strategie
IMG_2158.jpeg

Onze professionals optimaliseren je bedrijfscommunicatie in regio Amsterdam

Misschien kies je voor een nieuwe koers voor jouw organisatie en wil je de veranderingen op een effectieve manier communiceren met je medewerkers. Of misschien kun je juist wat externe hulp gebruiken bij het opstellen van een klantgerichte strategie of het ontwerpen van effectieve communicatiemiddelen. De communicatieprofessionals van ons bureau in Amsterdam gaan graag aan de slag met het optimaliseren van zowel de interne- als externe bedrijfscommunicatie. Zij maken impact door de behoeften van jouw klanten of medewerkers centraal te zetten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Voor welke vraagstukken op het gebied van bedrijfscommunicatie kan ik bij jullie terecht?

Ons creatieve bureau in Amsterdam heeft uiteenlopende opdrachten op het gebied van bedrijfscommunicatie voor verschillende opdrachtgevers mogen verzorgen. Na je aanvraag stellen we gericht een team van professionals samen met specifieke kennis over jouw vraagstuk. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren en opstellen van de volgende facetten binnen je bedrijfscommunicatie:

werkvorm 1.jpg

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Ben je benieuwd hoe meerdanCOMMUNICATIE, gevestigd in Amsterdam, je van dienst kan zijn bij het optimaliseren van de bedrijfscommunicatie? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in door te bellen naar 020 – 626 50 64, te mailen naar info@debv-mdc.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Is er een klik? Dan gaan we graag aan de slag met zowel het idee als de uitvoering van het concept.