✓ Van idee tot uitvoering
✓ Interne en externe communicatie
✓ Klantgerichte strategie
IMG_2158.jpeg

Communicatieadvies in Amsterdam

Al jaren vinden financiële instellingen, woningcorporaties, verzekeraars en pensioenuitvoerders de weg naar een klantgerichte aanpak dankzij het communicatieadvies van meerdanCOMMUNICATIE in Amsterdam. De professionals van ons creatieve bureau in Amsterdam optimaliseren je communicatiestrategie door de behoeften van je klanten en medewerkers centraal te zetten. Zo creëer je meer draagvlak voor jouw ideeën en maakt je boodschap écht impact.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

De uiteenlopende mogelijkheden van ons communicatieadvies in Amsterdam

Ons team in Amsterdam heeft uitgebreide kennis en ervaring met het optimaliseren van een communicatiestrategie en verleent communicatieadvies. Denk hierbij aan het effectief communiceren van veranderingen binnen je organisatie aan jouw medewerkers of het creëren van draagvlak voor een nieuwe pensioenregeling. Je schakelt onze communicatieprofessionals uit Amsterdam bovendien in als eenmalig adviseur of als interimmer voor het verlenen van communicatieadvies. Daarnaast ontzorgen zij je graag met de volgende diensten:

  • Vormgeving van communicatiemiddelen zoals animaties, websites en brochures.
  • Inventarisatie van de cultuur binnen je organisatie.
  • Organisatie van workshops, coaching en teambuildingactiviteiten om je medewerkers te betrekken bij de realisatie van je organisatie- en communicatiedoelstellingen.
werkvorm 1.jpg

Van idee tot uitvoering: onze werkwijze bij het optimaliseren van een communicatiestrategie

We hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek en intake op ons kantoor in Amsterdam om de uiteenlopende mogelijkheden van ons communicatieadvies te bespreken. Is er een klik? Dan stellen we een team met professionals samen met uitgebreide expertise binnen je vraagstuk. Ons team in Amsterdam gaat vervolgens aan de slag met het optimaliseren van de communicatie-uitingen en indien gewenst ook met de uitvoering van de communicatiestrategie.

Neem contact met ons op

Als geen ander weet De BV meerdanCOMMUNICATIE, gevestigd in Amsterdam, hoe je als organisatie verandering teweeg kunt brengen bij klanten en medewerkers en wij geven je dan ook graag uitgebreid communicatieadvies. Wil je meer weten over de mogelijkheden over het optimaliseren van je communicatiestrategie in Amsterdam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 626 50 64, te mailen naar info@debv-mdc.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.