Visie

Onze visie is dat door technologische ontwikkelingen en een veranderende samenleving mensen steeds meer zelf eigen regisseur moeten zijn, maar dit ook willen en kunnen. Meer dan vroeger moeten ze zelf bepalen wat ze doen en niet doen op het gebied van wonen, zorg en inkomen. Zelfregie en het potentieel van mensen is volgens ons noodzakelijk en essentieel om een duurzame samenleving te bouwen waarin het gaat om kwaliteit van relaties, persoonlijke groei en bewustwording over de impact die we hebben op de samenleving.

Missie

Onze missie is organisaties te motiveren, adviseren en te versterken, die mensen steunen in hun pad naar zelfregie. Organisaties die hun behoeften en hun drijfveren centraal willen zetten in hun klantbediening en uitvoering. Het draait om beleving van klanten én van medewerkers, om tevredenheid én empowerment maar ook om collectiviteit en samenleving.

Die keuze heeft impact op je processen, je werkwijze, je externe maar ook interne communicatie en soms ook op je strategie. Maar het begint bij je klant te leren kennen, oog te hebben voor het individu als regisseur van zijn eigen leven én met het opbouwen van een kwalitatieve relatie.

Wij kunnen je helpen op onderdelen, of bij het traject van A-Z.

Over Ons

Wij zijn de oprichters van De BV meerdanCOMMUNICATIE. Tien jaar geleden om we onze kennis en ervaring op het gebied van pensioenen, leidinggeven en woningcorporatie, communicatie gebundeld en zijn samen verder gegaan.

Onze passie is fietsen in al zijn facetten, dat hebben we als basis gebruikt voor de website. We hebben dat gecombineerd met streetart en graffiti omdat dit past bij het creatieve karakter van ons bureau en de mensen die kleur geven aan het team.

wordcloud  wat we doen.png