✓ Van idee tot uitvoering
✓ Interne en externe communicatie
✓ Klantgerichte strategie
IMG_2158.jpeg

Corporate communicatieadvies

Heb je behoefte aan corporate communicatieadvies over je interne of externe strategie? Dankzij de klantgerichte focus van meerdanCOMMUNICATIE creëer je meer draagvlak bij je doelgroep. Ons kleine team van professionals brengt het verhaal van jouw organisatie in kaart en geeft deze een gezicht door middel van effectieve communicatiemiddelen. Daarbij verliezen we de behoeften van klanten en medewerkers niet uit het oog.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Corporate communicatieadvies van idee tot uitvoering

Met een doelgerichte communicatiestrategie creëer je een sterk imago voor je organisatie en breng je je ideeën effectief over. Als creatief communicatiebureau in Amsterdam zijn we gespecialiseerd in corporate communicatieadvies voor onder andere verzekeraars, woningcorporaties, pensioenuitvoerders en werkgevers. Je laat je ook door ons ontzorgen voor elk ander financieel vraagstuk. Zo kun je bij ons terecht om te sparren over je huidige strategie of bedenken wij out of the box-oplossingen voor de volgende onderdelen van je interne en externe bedrijfscommunicatie:

  • Het communiceren van inhoudelijke en strategische veranderingen of bijvoorbeeld een nieuw pensioenakkoord of verzekeringsproduct.
  • Teambuilding, coachingstrajecten en diverse werkvormen.
  • Vormgeving van diverse marketingcommunicatiemiddelen, zoals brochures en websites.
werkvorm 1.jpg

Bespreek je wensen tijdens een kennismakingsgesprek

Het corporate communicatieadvies van ons bureau in Amsterdam is maatwerk. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek en intake op ons kantoor om jouw wensen te bespreken. Vervolgens stellen we een team van specialisten samen dat aan de slag gaat met het communicatievraagstuk. We zijn telefonisch bereikbaar op 020 – 626 50 64of per e-mail op info@debv-mdc.nl. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen.