✓ Van idee tot uitvoering
✓ Interne en externe communicatie
✓ Klantgerichte strategie
IMG_2158.jpeg

Communicatiebureau in Amsterdam

Als creatief communicatiebureau in Amsterdam met uitgebreide expertise in onder andere gedragsbeïnvloeding en verandercommunicatie, helpen we je graag met het overbrengen van de interne of externe boodschap. Wil je als pensioenadviseur meer draagvlak creëren voor een nieuwe pensioenregeling of verzekering? Of wil je als financiële instelling je ideeën op effectieve wijze overbrengen aan je medewerkers? Voor deze vraagstukken en meer is het team van professionals van meerdanCOMMUNICATIE je graag van dienst.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Ons communicatiebureau in Amsterdam ontzorgt van idee tot aan uitvoering

Al jaren helpen we woningcorporaties, verzekeraars, pensioenuitvoerders en financiële instellingen met het optimaliseren van hun communicatiestrategie. Daarbij zetten we de behoeften van klanten en medewerkers centraal. Bij ons communicatiebureau in Amsterdam reken je daarom op advies dat leidt tot meer tevredenheid, zelfregie en de opbouw van duurzame relaties. Onze professionals denken met je mee of nemen werk uit handen op het gebied van:

werkvorm 1.jpg

Laat ons een doelgerichte communicatiestrategie opstellen

Met onze kennis en ervaring op het gebied van pensioenen, wonen, verzekeren en management, weten we precies hoe we verandering teweeg brengen. Je schakelt ons communicatiebureau in Amsterdam ook in voor andere vraagstukken en projecten. We nodigen je daarom graag uit voor een kennismakingsgesprek en intake op ons kantoor. Bel hiervoor naar 020 – 626 50 64, stuur een e-mail naar info@debv-mdc.nl of vul het contactformulier op onze website in.