drijfverenux.jpg

DRIJFVEREN / UX

De klant is regisseur. En dat stelt heel andere eisen aan digitale communicatie dan voorheen. Dus praten we niet meer over webdesign, maar van UserExperience, UX dus. We gaan uit van wat consumenten drijft, we verdiepen ons in User Experience (UX) en in de customer journey, de klantreis. Daarop ligt de focus en niet op het aanbod van organisaties. Het gaat om de dingen waar klanten echt mee geholpen zijn, op wat zij echt belangrijk vinden en ook op dat wat hun wereld beter maakt. Want geen sector kan er onder uit dat de positie van de consument fundamenteel is veranderd, zeker als het gaat om wonen, zorg en inkomen. En daarom moeten producten en diensten geheel zijn afgestemd op wat klanten drijft, doen en willen. De beste weg daarnaar toe verloopt via co-creatie en via voortdurend meten en onderzoeken wat klanten willen en het aanbod daarop aanpassen. En dat vooral digitaal.

OFFLINE, ONLINE EN AUDIOVISUEEL

Drie manieren voor organisaties om de consument te bereiken en hen te helpen op hun ‘road to happiness’, op hun weg naar zelfregie. Separaat of juist aanvullend op elkaar. Het digitale kanaal is meestal leidend, want Apps, mobiel en social media sluiten het meest aan bij de services die consumenten van organisaties verwachten. Print –offline- vult aan en past bij speciale, unieke momenten: voor achtergronden, voor informatie die lang mee moet gaan of voor speciale producten, waarvoor presentatie en/of uitleg in print zich beter leent dan een beeldscherm.

Audivisuele middelen, zoals animaties, webfilms, trailers, bedrijfsfilms of vlogs maken het digitale kanaal compleet, stimuleren interactie en werken vaak beter dan woord en losstaande beelden.

De inzet van online, offline en audiovisueel kan leiden tot de fysieke ontmoeting: van consumenten met uw organisatie, van consumenten met elkaar, van medewerkers met elkaar en management. Denk aan seminars, congressen of beurzen. Maar ook aan informatiebijeenkomsten of adviesgesprekken.

offonlineaudio.jpg
restauranttakeover.jpg

RESTAURANT TAKE OVER