✓ Van idee tot uitvoering
✓ Interne en externe communicatie
✓ Klantgerichte strategie
IMG_2158.jpeg

Organisatieadvies in Amsterdam

Heb je behoefte aan organisatieadvies van een creatief bureau in Amsterdam? Met hun uitgebreide kennis van gedragsbeïnvloeding en verandercommunicatie zijn de professionals van meerdanCOMMUNICATIE je graag van dienst als (interim-)adviseur. Zij helpen je met advies op het gebied van zowel je interne als externe bedrijfscommunicatie waarbij de behoeften van je klanten of medewerkers centraal staan. Zo breng je je doelgroep écht in beweging!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Creëer draagvlak voor je ideeën met het organisatieadvies van ons bureau in Amsterdam

Als communicatiebureau in Amsterdam dat gespecialiseerd is in pensioenen, wonen en management, helpen we verzekeraars, woningcorporaties en andere financiële instellingen met organisatieadvies dat verandering teweeg brengt. Onze professionals helpen je met het optimaliseren van je bedrijfscommunicatie, creëren communicatie-uitingen die passen bij de boodschap van je organisatie of organiseren activiteiten zoals diverse werkvormen, teambuilding en coaching. Zo hebben zij in het verleden al vele opdrachtgevers geholpen met:

  • Het motiveren van medewerkers om voor een nieuwe pensioenregeling en/of -akkoord te kiezen door middel van een gerichte campagne.
  • Het inzichtelijk maken van organisatorische of strategische veranderingen binnen organisaties door middel van sterke visuals.
  • Het ontwerpen van werkvormen waarin co-creatie centraal staat en medewerkers op een creatieve manier ideeën en oplossingen genereren.
werkvorm 1.jpg

Maak een afspraak voor een out of the box-oplossing

Het kleine team van professionals van meerdanCOMMUNICATIE, gevestigd in Amsterdam, gaat graag aan de slag met jouw organisatieadvies en bedenkt out of the box-oplossingen. Bespreek je wensen met ons tijdens een kennismakingsgesprek op ons kantoor. Je maakt hiervoor een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 020 – 626 50 64 of door te mailen naar info@debv-mdc.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen.