✓ Van idee tot uitvoering
✓ Interne en externe communicatie
✓ Klantgerichte strategie
IMG_2158.jpeg

Verandercommunicatie in Amsterdam

Met de diensten op het gebied van verandercommunicatie van meerdanCOMMUNICATIE uit Amsterdam, breng je je boodschap effectief over op je klanten of medewerkers en creëer je draagvlak voor je ideeën. Verandert je organisatie van koers en wil je je medewerkers hier over informeren? Of wil je mensen bewegen om akkoord te gaan met een nieuw pensioencontract? Ons kleine team van communicatieprofessionals bedenkt out of the box-oplossingen die inspireren én motiveren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Ons bureau voor verandercommunicatie in Amsterdam brengt je doelgroep in beweging

Al jaren ondersteunt ons communicatiebureau in Amsterdam verzekeraars, pensioenuitvoerders, woningcorporaties en werkgevers bij hun verandercommunicatie. Veranderingen kunnen leiden tot onzekerheid onder klanten of medewerkers. Een strategie waarin de behoeften van je doelgroep centraal staan leidt tot meer betrokkenheid en tevredenheid. Wat je doel ook is, je schakelt ons in als sparringpartner of laat je door ons ontzorgen met een geheel nieuw concept. Denk hierbij aan:

  • Werkvormen en interventies die passen bij de cultuur van je organisatie.
  • Vormgeving van visuals over strategische of organisatorische veranderingen.
  • Pensioencommunicatie in de vorm van een pensioencabaret.
werkvorm 1.jpg

Maak gebruik van ons expertise op het gebied van gedragsbeïnvloeding

Het team van professionals van ons kantoor in Amsterdam heeft uitgebreide kennis van gedragsbeïnvloeding en verandercommunicatie en helpt je om je communicatiedoelen te behalen. Je bent bij ons ook in goede handen voor overige diensten op het gebied van intern of extern organisatieadvies. We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Maak direct een afspraak door te bellen naar 020 – 626 50 64, te mailen naar info@debv-mdc.nl of het contactformulier op onze website in te vullen.