✓ Van idee tot uitvoering
✓ Interne en externe communicatie
✓ Klantgerichte strategie
IMG_2158.jpeg

Pensioencommunicatie Amsterdam

Wil je je pensioencommunicatie laten verzorgen door een professioneel bureau in Amsterdam? Dan helpt meerdanCOMMUNICATIE je graag met het opstellen van een klantgerichte strategie. Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring met pensioenen, verandercommunicatie en gedragsbeïnvloeding en weet je pensioeninformatie effectief over te brengen op jouw klanten of medewerkers.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Wij ontzorgen je in je pensioencommunicatie vanuit ons kantoor in Amsterdam

Heb je hulp nodig bij het inzichtelijk maken van je pensioenregeling? Of wil je je klanten of medewerkers informeren over het nieuwe pensioenstelsel? Met een gedegen strategie van ons communicatiebureau in Amsterdam zorg je voor draagvlak bij klanten of medewerkers. Als werkgever of pensioenuitvoerder ben je volgens de Wet pensioencommunicatie bovendien verplicht om de informatie over je pensioenen voor iedereen toegankelijk, persoonlijk en begrijpelijk te maken. Daarom kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met:

  • De ideegeneratie en uitvoering van een campagne gericht op de vrijwillige overstap naar een nieuw pensioencontract.
  • De vormgeving van visuals die veranderingen in het pensioen duidelijk weergeven.
  • Het creëren van een werkvorm of interventie.
werkvorm 1.jpg

Laat onze professionals echte verandering teweeg brengen

Met oog voor hoofd én hart ontvang je een strategie die verder gaat dan alleen het communiceren van de relevantie informatie over je pensioenen. De communicatieprofessionals van ons kantoor in Amsterdam weten echte verandering teweeg te brengen met gerichte pensioencommunicatie. Ben je benieuwd hoe zij je kunnen helpen bij je vraagstuk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door te bellen naar 020 – 626 50 64 of per e-mail op info@debv-mdc.nl.